Стало відомо про те, що відома українська модель «Plus size» вирішила створити собі сторінку в соціальній мережі Patreon, де буде заробляти гроші на своїх фотографіях.

Таким чином, повідомляється, що Міла Кузнєцова відома в Україні своїми пишними формами. Завдяки своїм грудям, вона побила рекорд України в номінації»найбільші жіночі натуральні груди".

У Міли Кузнєцової тринадцятий розмір грудей, об'єм бюста приблизно 133 сантиметри.

Цього разу вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram один з відвертих знімків, який можна побачити на її сторінці на Patreon - популярному краудфандинговому майданчику, на якому серед інших заробляють грошові "донати" багато відеоблогерів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Міла позує перед камерою в спортивних лосинах і ТОПі. При цьому, щоб надати знімку пікантності, вона відтягнула шлейки топа, і відкрила фанатам свої груди, яку ледь притримує чорний бюстгальтер.

"Моя сторінка на Patreon", - прокоментувала Міла фото.

Нагадаємо, як рекордсменка України з 13-м розміром грудей Міла Кузнєцова бореться з депресією.

Нещодавно красуня з пишним бюстом розмістила в соцмережі свіже фото, зроблене на природі біля озера.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова з 13-м розміром грудей порадувала свого чоловіка: "мій брат залишився дуже задоволений".

Також портал Знай.uа писав, що українку з 13-м розміром грудей помітили на дегустації вина: чоловіки сп'яніли не від ігристого.