Стало відомо про те, що» зоряне небо " в Харкові виявилося приблизно в три рази коротше, ніж повинно було бути.

Таким чином, повідомляється, що ілюмінація на вулицях Сумській і Пушкінській, яка більш відома як «зоряне небо», по тендеру повинна бути довшою приблизно в три рази, ніж є насправді.

Увагу на це оголосили активісти з «Харківського антикорупційного центру».

Протяжність ділянки повинна була бути приблизно 950 метрів, але по факту, довжина ілюмінації склала 300 метрів. Підрядник за всі роботи отримав близько 16,6 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зоряне небо в Харкові, фото: ХАЦ
Зоряне небо в Харкові, фото: ХАЦ

На вулиці Сумській підрядник зобов'язаний був встановити "зоряне небо" від перехрестя з провулком Мечникова до перехрестя з вулицею Скрипкіна, що в кінцевому підсумку склало б 600 метрів, але, в результаті всього вистачило всього на 200 метрів.

Конкретно за цю ділянку підрядник отримав близько 16,1 мільйонів гривень. Як будуть розюиратися з цією ситуацією-поки що невідомо. Офіційних коментарів також не надходило.

Нагадаємо, Національний Корпус протестував під офісом Президента, Єрмака і Венедиктову прибрати з посад.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік генпрокурорші Венедиктової звільнився з поліції і добре заробив, схема на 750 тис грн.

Також Знай.uа писав, що Венедиктова " забула "про мільйонний хабар" слуги " Халімона. Генеральний прокурор Ірина Венедиктова в черговий раз довела, що топ-корупція в Україні ще існує.