Стало відомо про те, що в Харківській області на дорогах утворилися півметрові снігові замети. Зима остаточно закріпилася в місті.

Таким чином, повідомляється, що відразу в чотирьох районах Харківської області на трасах з'явилися снігові замети. Для того, щоб ліквідувати всі наслідки негоди, було задіяно близько 244 одиниці спеціальної техніки.

Про це заявили в Службі автомобільних доріг.

Товщина снігового покриву в Харківській області від 5 до 15 сантиметрів, але, через те, що на деяких ділянках траси сильний вітер, замети були і висотою до півметра.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дорожникам довелося боротися з ними в Лозівському, Красноградському, Ізюмському та Чугуївському районах. Спеціальна техніка чергує на вкрай складних ділянках, а саме: на кордоні з Луганською областю, біля Ізюму, а також ряжем зі старим Салтовим.

Було створено близько двадцяти майданчиків, в яких зупинятиметься транспорт під час негоди. Всі майданчики можна знайти на цій карті.

Нагадаємо, що в Україні найближчим часом сильно зіпсується погода. Морози очікуються від -10 до -16. Деякі області України замете снігом.

Але, це ненадовго, до кінця наступного тижня знову прийде потепління.

Раніше повідомляли, стихія заморозить киян на вихідних.

Як повідомляв Знай.uа, в Україну йдуть сильні морози і снігопади: синоптик розповіла, коли дочекаємося.

Знай.uа писав, до Харкова йде циклон з морозами і хуртовиною: утеплюйтеся, щоб не тремтіти на вітрі.