Стало відомо про те, що помер відомий вчений з Харкова. Був найбільшою людиною, його не забудуть ще довго.

Таким чином, повідомляється, що Борис Валієв був фізиком, завідував кафедрою навчально-експериментальної фізики на фізичному факультеті. У неділю, 10 січня він на жаль помер.

Вчений з Харкова, фото: соціальні мережі
Вчений з Харкова, фото: соціальні мережі

У прес-службі університету висловили свої найглибші співчуття, і розповіли, що Борис Михайлович Валієв спільно зі співробітниками даної кафедри розробив, а також виготовив приблизно 400, якщо не більше, лекційних демонстрацій з різноманітних розділів фізики.

Свічка скорботи, фото: скрнішот з відео
Свічка скорботи, фото: скрнішот з відео

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також, у співавторстві було опубліковано приблизно 70 наукових публікацій за методикою навчального лекційного експерименту в нашій країні, а також ближньому і далекому зарубіжжі.

Всім відомо, що він був видатним вченим, професіоналом, мудрою і відкритою людиною, який завжди був готовий прийти на допомогу. Його працездатність, а також відповідальність викликали щиру повагу.

Від чого саме настала смерть - не повідомляється.

Нагадаємо, помер знаменитий вокаліст ВІА" Лийся, пісня " Володимир Єфименко. Йому було 66 років. Про смерть повідомили колеги виконавця.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у понеділок, 28 грудня, у віці 71 року на Буковині помер заступник голови Дисциплінарного комітету Асоціації футболу Дмитро Твілік.

Також, "Знай.uа" писав, під Тернополем помер 96-річний соратник Бандери: "останній учасник Битви під Гурбами"