У Харкові винні келихи потрапили в категорію "заборонених товарів" під час локдауну.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Х.Х".

Як стало відомо, то і винні келихи потрапили в категорію "заборонки" з безліччю інших товарів, що не сильно обрадувало деяких харків'ян.

Так що, якщо вам раптово захочеться випити вина, а келиха, чудесним, чином поруч не виявилося, то купити їх під час локдауну не вийде і доведеться "пити з горла", вважають харків'яни.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Зеленський заборонив ще й інтелігентно випивати з келихів. Тепер-тільки з горла!",- обурюється автор фото.

"При Порошенку такого не було...", "Тримайте в курсі! Це дуже важлива новина!", "Зеленський там нічого не вирішує", "як мале дитятко цей Зеленський, який папірець не сунуть там і малює свої розписи"," та можна подумати, що прям немає ні в кого ніяких келихів"," Господи, таке відчуття ніби ні в кого немає склянок і чашок, обов'язково з келихів пити треба", " нічого купувати не забороняють. Запитайте у будь-якого касира, вони скажуть, що все Купувати можна, просто через ситуацію з короною - небажано", "Жили — були люди, пили з горла. І тут такі « "**ать, піду куплю келих, стану культурним"", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пасажирка показала, як в Укрзалізниці плюють на карантин: "не зобов'язаний, не буду"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Локдаун не писаний? Як Фокстрот обходить заборону і що пообіцяли покупцям (оновлено)

Також «Знай.иа " писав, що Під час локдауну українців залишать без одягу, засобів гігієни та інформації: у МОЗ звернулися до Кабміну