У Харкові в курячих крильцях, експортованих з Польщі виявили сальмонелу.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Держпідприємництва в Харківській області, посилаючись повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах і кормах (RASFF).

Як зазначають у відомстві, у курячих крильцях, що експортуються з Польщі (Wipasz Spolka Akcyjna, Olsztyn) в Данію (Nowaco A/S, Aalborg) і Україну (ТОВ "Агропобутсервіс"), виявили сальмонелу.

“У разі виявлення зазначеного вантажу в обігу, оператори ринку зобов'язані звернутися в районні (міські) управління (відділи) та управління безпеки харчових продуктів і ветеринарної медицини в м. Харків Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області, на території яких зареєстрована потужність”, - попередили в Держпродспоживслужбі.

Нагадаємо, на Тернопільщину завезли небезпечну партію курятини. У м'ясі була виявлена небезпечна бактерія сальмонели Salmonella enterica ser. Infantis.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Сюрприз", здатний якщо не вбити людину, то на місяць покласти на лікарняне ліжко, виявили в замороженому курячому м'ясі з гомілок. Небезпечну курятину везли експортом з сусідньої країни-з Республіки Польща.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові виявили продукти-вбивці, які повинні забути дорогу до Вашого холодильника

Як повідомляє портал «Знай.иа» Виплюньте це негайно: франківчанам впарюють смертельну курятину

Також «Знай.иа " писав, що Франківчани, забудьте про курей: у пташиних філе виявили смертоносну інфекцію