У Харкові пенсіонерка на очах дітей наклала на себе руки, вистрибнувши з третього поверху житлового будинку.

Про це стало відомо з Телеграм-каналу ТРУХА.

Відзначається, що трагедія сталася на пр.Ювілейному, 87.

Випадковими свідками події стали діти, які проходили повз. Вони почали знімати, як старенька лягає на підвіконня балконного вікна на 3-му поверсі. Діти кричали "Не треба!", намагаючись відрадити літню жінку від фатального вчинку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Про причини такого вчинку не повідомляється, проте в коментарях до запису з'явилася інформація, що пенсіонерка страждала від онкології і не змогла далі терпіти біль.

Пенсіонерка померла на місці від отриманих травм. Після події до під'їзду будинку, де пенсіонерка наклала на себе руки, приїхала бригада швидкої допомоги. Школярі, які знімали відео, потрапили в об'єктив камер після НП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лікарі розповіли про дитину, яка впала з п'ятого поверху в Чернівцях: тільки мотузки і врятували

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Італії трагічно загинула українка, рідні благають про допомогу: "хочемо поховати будинки"

Також «Знай.иа " писав, що П'яний харків'янин випав з третього поверху на Новий Рік: занадто активно святкував