У Вашингтоні Капітолій є місцеперебуванням Конгресу США, де і почалося засідання, на якому повинні оголосити формальні підсумки президентських виборів у Сполучених Штатах Америки. Прихильники Трампа вийшли на протести і зуміли знести металеві огорожі, але деяких особливо завзятих демонстрантів затримала поліція.

Тим часом, наші співвітчизники вирішили підзаробити на протестах і зробити на цьому "бізнес". А саме, зайнялися продажем шматочків Капітолію, які вони намагаються продати, через Інтернет.

Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі "Х.Х".

"Бізнесмени" продають частини Капітолію, який знаходиться у Вашингтоні,США. Цінник стоїть 10 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

"Продам реальні частини Капітолію. До покупки додається відео, на якому буде показано вилучення купленої Вами частини Капітолію з масиву будівлі. Пропозиція актуальна поки в будівлі Капітолію знаходяться протестувальники і у нас є можливість виконати ваше замовлення.

Вага частин - від 200 г до декількох кілограм",- розповіли "бізнесмени" про свої послуги.

"Бізнес по-харківськи", "На*б, це дорого", "Нормально, мабуть відмовлюся"," пластмасовий світ переміг"," бариги хе**ви, знаю де можна безкоштовно взяти", " Труселів трампової жінкі нема?", "якщо підстрелять, то безкоштовно"," підприємець народився", - жартували в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Трамп заявив, що не збирається здаватися-протестувальники штурмом беруть Капітолій

Як повідомляє портал «Знай.иа» На протестах загинула відома співробітниця Служби безпеки: оголосили надзвичайну ситуацію

Також «Знай.иа " писав, що Десятки побитих копів і ще більш затриманих: у США люди вийшли на мітинг і закінчили його " війною"