Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'Nizza" і тренер шоу "Голос країни" Сергій Бабкін часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими фото і відео в своїх соцмережах.

Нещодавно знаменитість несподівано для своїх численних шанувальників виставив кумедне фото, на якому він позує босим і в кислотній шапці, яка нагадує головний убір гномів.

Бабкін запропонував свої фанатам придумати підпис до цього кадру, а також пообіцяв, що фото "оживе".

"Придумайте назву до цього Фото. А завтра вранці це Фото оживе!", - заінтригував Бабкін.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Є Паєтки!? А якщо знайду ??", " СнеБавик", " Санта-ракета", " Бабуськин", " Подарунки є? А якщо знайду?", " Чисто по-харківськи ", " Казковий babkin", " Молодий "Святий Миколай", шапочка ще зелена!", " Різдвяний смурфік))", - активно почали придумувати забавну назву фотографії знаменитості фанати.

Сергій Бабкін виконав обіцянку і наступного дня виставив вчорашнє фото "з доповненою реальністю".

На відео співак танцює на лопаті для прибирання снігу босоніж. Сергій і стрибав, і крутився, і підспівував, поки позаду нього красувалася вбрана новорічна ялинка.

Фолловери залишилися в захваті, взявшись жартувати над Сергієм: "Батя на лопаті", " Коли в Харкові взимку снігу не дочекаєшся, і не таке буває!", " В результаті зйомок жодна лопата не постраждала", " Перші 40 років у чоловіка - дитинство", " Прекрасно, ось так і треба веселитися) молодець".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сергій Бабкін зробив "подвиг" заради дочки, справжній Татко: "Твоя любов"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сергій Бабкін зізнався в любові найголовнішому чоловікові: "Моя гордість і приклад!"

Також «Знай.иа " писав, що Сергій і Сніжана Бабкіни показали, з ким близькі з оточення Зеленського: "наші любимки"