У Харкові в мікрорайоні Залютине неадкватний хлопець вдарив з ноги по обличчю касирку одного з місцевих магазинів. У підсумку його швидко знайшли і покарали.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Х.Х".

З чого почався конфлікт і що послужила причиною удару - невідомо, проте те, що відбувалося потрапило на відеокамеру супермаркету. На кадрах можна побачити, як харків'янин про щось сперечається з дівчиною, а поруч стоїть охоронець, який намагається убезпечити її від різких рухів буйного відвідувача магазину.

В один момент касирка відходить убік і нахиляється за товаром і в цей момент харків'янин підходить до беззахисної дівчини і вдаряє її ногою в обличчя. Охоронець відразу ж схопив і спробував затримати неадеквата і відеозапис закінчується.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через деякий час, цю молоду людину зловили місцеві жителі. Вони вивели його на вулицю і дохідливо пояснили, що не варто було себе так вести з дівчиною, а також дали зрозуміти, наскільки болючим буває удар ногою в обличчя.

З підпису до відео стало зрозуміло, що особа хулігана була встановлена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Осатанілий вчитель накинувся на дівчинку під час уроку, клас очманів: "він її б'є!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» В АТБ психічно хворий чоловік відправив до лікарні молодого хлопця: нападник продовжував бити нерухоме тіло

Також «Знай.иа " писав, що У Києві псих напав на журналістку і безславно впав у калюжу: "Карма в прямому ефірі"