У Харкові розшукують дівчинку, яка пішла з дому вночі в невідомому напрямку. Про це повідомляє волонтерська пошукова група "Мілена", яка спеціалізується на розшуку дітей.

Як повідомляється, 16-річна дівчинка зникла в Холодногірському районі міста.

За словами батьків, їх дочка Ірина Антонцева, 2004 року народження, в ніч на 3 січня пішла з будинку, розташованого в Холодногірському районі Харкова. Де зараз знаходиться дитина, ніхто не знає.

Дівчинка вийшла з дому близько другої години ночі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Прикмети зниклої Школярки: 165 сантиметрів зросту, темне довге волосся, карі очі. Статура худорлява, обличчя овальної форми.

На момент втечі з дому була одягнена в чорну куртку, такого ж кольору чоботи-угги. Шапку з собою не взяла.

Прохання до всіх, хто знає що-небудь про місце знаходження зниклої, повідомити про це за телефоном 068 - 777-01-12 або за номером 102.

Нагадавши, у Києві зник школяр у чорному, батьки благають про допомогу: "скаржився на уроки"

Як повідомляв портал " Знай.ua", на Прикарпатті розшукують пенсіонера з татуюванням жінки на передпліччі: "де ти, Татко?"

Також, " Знай.ua " писав, що під Дніпром третій тиждень розшукують маму двох малюків, шансів все менше: "обнишпорили всю область"