В Україні 1 січня 2021 року відзначають 112-річчя від дня народження політичного діяча, лідера Організації Українських Націоналістів та Української Повстанської Армії Степана Бандери.

До святкування долучився і "Правий Сектор" у Харкові. Активісти привітали харків'ян з Днем народження Степана Бандери.

Про це повідомили в телеграм-каналі "ХС | Харків".

Банер розгорнули на Клочківському узвозі.

"Правий Сектор" вітає харків'ян з днем народження Степана Бандери. Відповідний банер розгорнули на Клочківському узвозі",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали, директор Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович у соцмережі Facebook зазначив, що досі немає жодної серйозної біографії Бандери.

"Бандера-символ, який пробуджує бурхливі емоції (люту ненависть або безмежне захоплення), які не дають спокійно проаналізувати його життя і спадщину. Він став ним ще за життя і зумів гідно нести цей тягар до загибелі. Тому залишається їм після смерті. Символом боротьби українців за свободу, яку ненавидять, або захоплюються ним",- зазначив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина Бандери поділилася щемливими спогадами про ватажка УПА, такого життя і ворогу не побажаєш: "постійні переховування і страх"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Степану Бандері-112: топ невідомих фактів про провідника УПА, який поклав голову за Україну

Також «Знай.иа " писав, що Під Франківськом знайшли друга Бандери, 94-річний ветеран УПА пережив табори і розстріл НКВС-все заради України