У Харкові п'яний чоловік випав з балкона на третьому поверсі і дивом вижив.

Про це розповіли очевидці в телеграм-каналі "ХС | Харків".

Повідомляється,що інцидент стався за адресою Познанська, 8Б. Саме там п'яний харків'янин випав з балкона. В результаті у чоловіка розбита голова і переламано дві руки.

"З ранку випивший тип випав з балкона 3-го поверху за адресою Познанська, 8Б. Переламано дві руки і розбита голова. Питання про "всі живі?"стало ще більш актуальним",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На місце оперативно була викликана бригада медиків.

"Він ловив Діда мороза)", "з посмішкою", "судячи з виразу обличчя він не сильно засмутився", "пощастило що живий", "це свято йому запам'ятається на довго", "вийшов на балкон у верхньому одязі і взутті...", "Посміхатися. Ще бухой :)", "Alcovid-поширена заразна хвороба в святкові дні", " Князь Балконський)", " ачем так бухати, в соплі?", "Він поки не зрозумів, що сталося"," як Новий Рік зустрінеш так і проведеш", " хто ще ходить взутий і одягнений на балкон?", "Двері поплутав", "головне з посмішкою", " був би тверезий - не вижив би. А так всього лише зламав руки і розбив голову", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові чоловік випав з п'ятого поверху і зламав хребет-медики роблять все можливе

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вийшов у вікно, але з чиєї волі: відомий журналіст загинув за дивних обставин

Також «Знай.иа " писав, що 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди: "що ж ти наробила?"