Напередодні Нового року очікувано підскочили ціни на популярні продукти. Не оминуло це стороною і харківські ринки.

Що відбувається з цінами на ринках міста розповіли очевидці в групі "Віха".

Повідомляється, що солоні огірки обійдуться в 40-60 грн/кг. Соняшникова олія - 40 грн за літр, щуча ікра в 200 гр баночці - 112 гривень, курячі яйця в середньому по 36 гривень за десяток.

На свинині теж доведеться розкошелитися. За лопатку доведеться віддати в середньому 100 гривень за кілограм, за м'якоть свинини 120 грн/кг, а ось сало обійдеться в 110 гривень за кілограм.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Шкода, що свої на своїх же і наживаються. З менталітетом бариг боротися важко. Жоден президент не допоможе. У Європі такого свавілля немає . І ціни стабільні і знижки чесні, а не такі, як в Україні",- прокоментувала користувач мережі Інна.

Нагадаємо, цього року святкові столи українців хоч і будуть скромнішими, але новорічний кошик продуктів обійдеться дорожче.

Повідомляється, що ціни на продукти будуть практично ті ж, що і в минулому році, а дещо навіть подешевшало. Так, наприклад, "борщовий набір" в цьому році на 15-20% дешевше 2019, а значить, вінегрет в копієчку не влетить.

Що стосується традиційного олів'є, то через майонез (подорожчав на 3%) і м'ясо (його вартість збільшилася на 1,5-2%) новорічне блюдо не буде настільки дешевим, але принаймні залишиться в тій же ціні, що і в 2019 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаровський турбується про дітей на новорічні свята: прості поради вбережуть дітей від отруєння

Як повідомляє портал «Знай.иа» Будьте обережні, купуючи м'ясо: які сорти загрожують вашому здоров'ю

Також «Знай.иа " писав, що Як смачно нагодувати гостей на Новий Рік буряком, хлібом і оселедцем: рецепт швидкої закуски