У Харкові був помічений Дід Мороз, який вирішив підробляти кур'єром Glovo.

Фотофактом поділилися в телеграм-каналі "Х. Х".

На фото молодий чоловік з рюкзаком Glovo одягнувся в костюм новорічного чарівника. Можна припустити, що таким чином доставщик кур'єрської служби вирішив підняти новорічний настрій харків'янам і трохи розбавити їх сірі робочі будні перед святами.

"Дідові Морозу зайва копієчка теж не завадить",- підписав фото автор.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Непогано так звичайно", " Ор)))))", "Ну так, він може цей рюкзак штовхнути за копієчку", "щось рано він почав подарунки розносити", " Ля, заробляє людина як може, че пристебалися?", "А я його сьогодні бачив))) плюс до новорічного настрою))) пацан красава)))", "тільки що заходив на доставку", "вчора його в Даффі бачила)", - писали в коментарях харків'яни.

Нагадаємо, у мережі з'явився ролик, який зняв пасажир проїжджаючого повз автомобіля. Кур'єр Glovo на велосипеді розвозив замовлення.

Робив він це не в звичайний спосіб, а на велосипеді в костюмі Діда Мороза. Мабуть, намагався підняти місцевим жителям новорічний настрій, який відсутній у більшості через погодні умови і важкий рік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хмельничан чекають новорічні тролейбуси, Свято наближається: "чотири маршрути"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українські рятувальники випустили календар з котами і втратили ніс австралійцям: "вибухове комбо"

Також «Знай.иа " писав, що Баба Яга вкрала подарунки Діда Мороза напередодні Нового року, слідами "відьми" направили гвардію