У Харкові в 209-й маршрутці хотіли силою виштовхати пенсіонера, який не хотів сідати на місце.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Труха".

Літній чоловік зайшов у маршрутку і повинен був сісти на вільне місце, але не сів, а встав поруч. Він сказав, що не може цього зробити за станом здоров'я.

Таке пояснення не задовольнило водія маршрутки, так як через карантин не повинно бути "стоячих" пасажирів. У підсумку дідуся стали силою виштовхувати з салону маршрутки.

На допомогу водієві прийшов інший чоловік і літнього чоловіка почали виштовхувати з салону.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Водій крив всіх триповерховим матом, покликав іншу людину, щоб розібратися з пенсіонером. Водія не влаштовувало, що пасажир не хоче сідати і стоїть поруч зі своїм місцем", - йдеться у підписі до відео.

При цьому інші пасажири стали на бік водія, замість того, щоб заступитися за пенсіонера. Були й такі, які бажали смерті літньому чоловікові.

Закінчилася історія тим, що пенсіонер таки сів, дратівливістю інших пасажирів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові озвірілий маршрутник накинувся на хлопця з інвалідністю: "Я не лікар, вимітайся!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пасажирка без маски влаштувала розбирання, завмер весь вагон: "я тебе так у * бу"

Також «Знай.иа " писав, що У Франківську "голу" пенсіонерку змусили одягнутися в тролейбусі: "у Китаї до стінки б поставили"