У Харкові відданий пес намагався не дати замерзнути під лавкою своєму п'яному господареві.

Відповідний ролик виставили в телеграм-каналі "Харків Life".

Судячи з відео, чоловік після випитого заліг подрімати на морозній вулиці, а собака намагався розгальмувати чоловіка, щоб той йшов додому.

"Життєва ситуація в одному з дворів Харкова. П'яний господар на землі і собака, яка не розуміє, що з ним робити. Недовго думаючи, вона знайшла рішення... Як вважаєте у таких господарів треба забирати собак? "— написав автор відео.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Собака з усієї своєї собачої сили намагалася тягнути господаря додому, але марно. Бідна тварина смикала чоловіка за штанину і намагалася волочити. Зрештою, пес образився і по-собачому, "помстився" господареві.

"Треба забирати", "Шкода песика", "забирати животину у таких чмошников", "продірявив, прийшла біда від куди не чекав)", "який відданий", "пощастило хоч з кращим другом а не з мало знайомим ексбеціоністом", " Ну сталася така ситуація,з ким не буває,не розрахував свої сили,по собаці видно відгодована доглянута, гуляє з нею може любить її. Навіщо відразу забирати, що ви всі в крайності кидаєтеся", "Собака не розгубилася", "Видно собака розумна насправді, прижилася б у хороших людей", "Собака, дійсно, дуже любить свого господаря", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше П'яний в мотлох киянин заснув за кермом і влетів у відбійник: светр з оленями і каламутний погляд

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром поліцейські забрали дітей від горе-матері-напилася і захропіла на зупинці

Також «Знай.иа " писав, що Злегка випила Холостячка Мішина перетворилася у Фріске, українці налякані: "у неї що, кадик?"