Українська співачка Alyosha частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

Зірка опублікувала знімок в білій сукні і квітковому вінку на своїй сторінці в Іnstagram. Співачка в цьому ніжному і чистому образі нагадує лісову мавку.

Alyosha вирішила поговорити про наступаючий Новий рік і що він стане витком духовного розвитку і початком епохи добра і світла.

Альоша // www.instagram.com/alyoshasinger
Альоша // www.instagram.com/alyoshasinger

"Нехай перехід в Новий рік і новий виток нашого розвитку стане духовним, стане початком епохи добра і світла в намірах нашого існування!", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, пару місяців тому у Alyosha і соліста групи" Антитіла " Тарасом Тополь народилася третя дитина — дочка Марія. А зараз дівчина захопила фанатів фігурою після пологів.

Співачка постала в облягаючій сукні, поділившись успішним придбанням. "З цим карантином вже і я почала робити деякі покупки в Інтернеті, хоч це на мене не схоже...і я приємно здивована :)", - написала вона в публікації.

Але шанувальників більше привернуло не це, а то, як швидко знаменитість зуміє повернутися в колишню форму.

Тому цього разу Олена Тополя розкрила інтригу і постала в червоному вбранні, яке успішно підкреслило плоский живіт і пишний бюст виконавиці. А рожева помада-відмінне завершення кокетливого образу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Тараса Тополі з " антитіла" Alyosha вперше розповіла про насильство: "Відбивалася до ранку"

Як повідомляв " Знай.ІА", дружина Тараса Тополі Alyosha показала миле фото з дочкою: "Яке щастя"

Знай.ІА писав, "Декрет - не секрет": молода мама Тарабарова видала інтимні подробиці своєї вагітності.