31-річний Михайло Заливко - бізнесмен з Харкова і саме він стане головним героєм нового сезону шоу "Холостяк", яке вийде на екрани навесні 2021 року.

Про це повідомили в пресслужбі каналу СТБ.

Михайлу Заливако - 31 рік, він засновник логістичної компанії. Захоплюється спортом, любить гори: минулого року здійснив сходження на Ельбрус за маршрутом першопрохідців. За словами Заливако, на проект він прийшов у пошуках справжнього кохання.

джерело: СТБ
джерело: СТБ

Як розповів харків'янин, він не уявляє своє життя без бізнесу, адже він дає йому впевненість і загартовує характер. А спорт привчив молоду людину до дисципліни, пунктуальності та витримки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На проект "Холостяк" я прийшов за щирою любов'ю. Тієї справжньої, за якою всі ганяються, але не всі можуть знайти. І я готовий посперечатися з ким завгодно, що тут я зустріну дівчину, з якою зможу пов'язати своє подальше життя і яка стане для мене рідною людиною",- розповів бізнесмен.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Улюблениця Холостяка Христина розважилася зі своєю подругою: "Моє побачення"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Еллерт їсть мух, а Мішина давиться макаронами: забійні моменти з " Холостячки"

Також «Знай.иа " писав, що Кому Мішина передала естафету: новий Холостяк прокинувся знаменитим-елітні курорти, гори і спортзал