Для харків'ян і жителів області з січня 2021 року подорожчає газ.

Про це повідомили в прес-службі "Харківгаззбут".

Повідомляється, що з січня вартість газу складе 9,9 грн за кубометр.

У грудні ціна становила 8,8 грн. за кубометр. Це означає, що газ подорожчає на 12%.

Зазначимо, що у "Харківгаз буту" купують газ 970 тисяч абонентів у місті та області.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ціна на газ для абонентів "Нафтогаз Україна" в січні складе 7,22 грн. за кубометр. У грудні газ коштував 6,3 грн. за кубометр, подорожчання-на 14%.

"На жаль, можливості придбання українського газу за ринковими цінами штучно обмежені. Продаж ресурсу, який видобувається державними компаніями, відбувається непрозоро",- розповіли в компанії.

газ, скріншот з відео
газ, скріншот з відео

Нагадаємо, Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) вже схвалила проект підвищення тарифів на транспортування природного газу для населення. Нові ціни в платіжках з'являться з 1 січня 2021 року.

Рішення про перегляд тарифів пов'язане з компенсацією за минулі роки. Українці будуть зобов'язані зі своїх кишень заплатити за те, що облгази недоотримали виручку в період з 2015 по 2019 роки. Українці компенсують за свій рахунок різницю в цінах за цей період.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Головні новини неділі 27 Грудня: Зеленська пішла з життя, в Раді хочуть говорити російською, а з нового року дорожчає Комуналка

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Хмельницькому рекордно подорожчає вода, митися будемо тільки у свята

Також «Знай.иа " писав, що Чернівчани отримують комунальні "листи щастя", божевільні цифри: "думаєте, з переляку заплатимо?"