"Цивільний повітряний патруль" підвів підсумки своєї роботи за 2020 рік.

Підсумками вони поділилися на своїй сторінці у Фейсбуці.

За рік льотчики тісно співпрацювали з ХОДА та КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф". І систематично виконували польоти з метою аеромедичної евакуації пацієнтів, життю яких загрожувала небезпека і оперативна доставка їх в медустанови.

“Загалом зусиллями льотчиків цивільного повітряного патруля на зараз врятовано 43 людини, з них 36 дітей”, - повідомили в пресслужбі патруля.

Фото: Ukrainer
Фото: Ukrainer

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Крім цього, харківські льотчики-добровольці спільно з ювенальною поліцією з висоти шукали зниклих на відкритій місцевості людей і в першу чергу – дітей.

"Харків, Дніпро, Одеса, Миколаїв... 37 годин у повітрі, більшість зниклих людей знайдені живими. На жаль, не всі”– - зазначили льотчики-добровольці.

Центр також допомагав і рятувальникам, патрулюючи з повітря місця надзвичайних ситуацій-в першу чергу, численних лісових пожеж. Загалом "повітряні патрульні" провели в таких вильотах 400 годин.

фото: Вечірній Харків
фото: Вечірній Харків

"Спільно з ДСНС України проводилося повітряне патрулювання та аеровізуальна розвідка осередків надзвичайних ситуацій. Завдяки цим заходам виявлено та локалізовано численні пожежі в екосистемах, попереджено нанесення значних економічних збитків державі та суспільству",- розповіли волонтери-льотчики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Раніше вміли літати з шиком: розкішний Boeing, на який вам вже не купити квиток

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківські пілоти рятують тяжкохворих українців-крилаті герої захопили всю Україну

Також «Знай.иа " писав, що До Харкова доставили школяра з моторошною травмою голови - в небо піднята Авіація