У Харкові на одній з вулиць міста сталася НП, водій влетів у зупинку.
Про це повідомляє у фейсбук спільнота "Харків кримінальний".
Так, стало відомо, що у Харкові позашляховик після зіткнення з іншим автомобілем протаранив зупинку громадського транспорту.

Фото: Telegram-канал Труха

За словами очевидців події, на перехресті вулиці Маршала Рибалко та бульвару Богдана Хмельницького зіткнулися автомобілі Volkswagen Touareg і Volkswagen Passat.
Удар був настільки сильним, що Touareg влетів у зупинку громадського транспорту.

Фото: Telegram-канал Труха

Згодом у мережі з'явилося відео надзвичайної пригоди. Зазначається, що ДТП сталася через водія Passat, який не пропустив позашляховик.

Фото: Telegram-канал Труха

"Зупинка на бульварі Богдана Хмельницького і Рибалка. Всі живі. У водія Touareg розбита голова. Причина: Passat не пропустив Touareg", - повідомили в Facebook.

Як повідомляє портал Знай під Тернополем фура розмазала по асфальту 3 легковики і полетіла в кювет-медики не встигають відвозити людей

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай писав, що під Рівним сім'я священика розбилася в ДТП: їхали святкувати день народження