У Харкові на Сумському ринку сталася НП, машина заблокувала рух трамваїв.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Труха".
Так, стало відомо, що в суботу, 26 грудня на Сумському ринку припаркована машина заблокувала рух трамваїв. Варто відзначити, що містянин припаркував свій автомобіль поруч зі знаком "Парковка для оленів".

Це не на жарт обурило містян і вони вирішили викласти це фото в соціальні мережі. Місцеві жителі сподіваються, що надалі водії будуть уважніше вибирати місце для паркування свого автомобіля, щоб подібні ситуації більше не повторювалися.

"Вічна класика на Сумському ринку. Дорожні служби не врахували той факт, що Олені не вміють читати знаки", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися

Як повідомляв портал "Знай.ua" авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також, "Знай.ua" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа

Нагадавши, що в Чернівцях "господар життя" припаркував свою машину так, що мама з коляскою просто не мала можливості об'їхати її, і при цьому не вийти на проїжджу частину.