Стало відомо про те, що 23-річна дівчина-депутат з харківської мерії задекларувала понад два мільйони гривень за 2019 рік.

Таким чином, повідомляється, що депутат Харківської міської ради від політичної сили «Опозиційна платформа - за життя», Марія Скоробагач занесла в свою декларацію заробіток у розмірі 2,292,200 гривень.

Марія Скоробагач, фото: соціальні мережі
Марія Скоробагач, фото: соціальні мережі

Згідно з декларацією, ці два мільйони прийшли в якості доходу від підприємницької діяльності. Ще 64 тисяч склали страхові виплати, і 19,559 гривень гарантійна заміна від ТОВ»Автомобільний Дім Україна-Мерседес Бенц".

У дівчини є спортивний гідроцикл марки "Sea Doo BRP", і автомобіль MERCEDES-BENZ GLE 350D. Вона придбала його ще два роки тому за 2299 840 гривень.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Марія в декларації ще вказала двоє наручних механічних годинників Rolex і одні Hublot, але їх вартість в документі не вказана.

Нагадаємо, рані Чоловік генпрокурорші Венедиктової звільнився з поліції і добре заробив: схема на 750 тис грн

Денис Колесник працював заступником начальника Департаменту кіберполіції, а 25 вересня він написав рапорт про звільнення, попрацювавши в Департаменті рік, і попросив грошей в якості разової фінансової допомоги.

Як повідомляє портал Знай Український поп з копом відкрили бізнес, продаючи посади-500 тис дол за главу в області

Також Знай писав, що Новий очільник поліції області засвітив "мажорну" декларацію-квартира, шикарні машини та гектари " городу"