У Харкові на території ТРЦ Planeta Mall створили незвичайну новорічну ялинку.

Про це повідомила пресслужба ТРЦ.

На території "Planeta Mall", який зараз знаходиться на стадії будівельно-ремонтних робот, була створена перша в Україні незвичайна конструкція новорічної ялини. Три автовишки декорували новорічними гірляндами і розташували на майданчику об'єкта так, щоб сформувати яскраву конструкцію конусної форми, яка нагадує головний новорічний символ.

Ця подія стала можливою завдяки керівництву торгово-розважального центру та активності будівельного персоналу.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Зустріч Нового року - одне з найбільш знакових свят для кожної людини. Особливо це актуально в нинішній час, коли світ в очікуванні змін на краще. У зв'язку з цим, керуюча компанія прийняла рішення відзначити його таким незвичайним способом, незважаючи на те, що сам ТРЦ знаходиться на стадії ремонту",- розповіли в пресслужбі ТРЦ.

ТРЦ Planeta Mall - найбільший ТРЦ Харкова і всього регіону. В результаті зміни власника колишній ТРЦ "Магеллан" придбала компанія ТОВ "ЗОЛОТА нива 1", що викликало глобальну зміну формату і швидкий розвиток проекту: ребрендинг, будівництво другої черги і реновацію першої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Соборна площа "переодяглася" у новорічне, чернівчани затамували подих: "яка краса!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У містах Львівщини засяяли новорічні ялинки, очей не відвести-Обери найкращу

Також «Знай.иа " писав, що WOG випустив другу зимову колекцію стаканчиків з малюнками дітей-дуже зворушливо