У Харкові, в ніч на 23 грудня була здійснена спроба рейдерського захоплення заводу "Алексвуд".

Про це передає "міська варта", посилаючись на представників підприємства.

У ніч на середу, 23 грудня, була здійснена спроба рейдерського захоплення Харківського заводу "Алексвуд" - виробника лінолеуму та ламінату.

Про це заявили представники підприємства, повідомляють місцеві видання.

За даними Нацполіції, ввечері на номер " 102 " надійшов дзвінок від громадянки, яка представилася дочкою власника підприємства. Вона повідомила копам, що"на заводі знаходяться невідомі".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після надходження звернення, на завод прибули співробітники спецпідрозділу "Тор", які затримали і вивезли з території заводу охорону і адвоката.

Як розповів один з представників "Тора", це було зроблено для того зняття показань і встановлення осіб затриманих.

Повідомляється, що власник заводу Леонід Гайшук помер 17 квітня 2020 року. І зараз дружина Гайшука Олена Байбекова разом з дітьми проходять процедури щодо вступу у спадок корпоративними правами підприємства.

При цьому на спадок претендує і перша дружина Гайшука Ірина Полуектова, з якою чоловік розлучився в 2007 році.

Полуектова написала на ім'я заст. начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Олега Максимовича заяву про те, що невідомі захопили завод, який належить її дочці.

За цією заявою і було відкрито провадження, яке адвокати підприємства" Алексвуд " розцінюють як тиск на слідство. В рамках слідчих дій з цього виробництва на заводі провели обшук, який нічим не закінчився.

Орендарі і адвокат представників колишнього власника підприємства Гайшука вважають подію рейдерським захопленням заводу Іриною і Марією Полуектововимі.

За словами представників, дії правоохоронців будуть оскаржені, а підприємство - повернуто представнику законного власника та орендарям, діяльність яких була паралізована невстановленими особами, які перебувають на території заводу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нотаріус Молчанової повторно влаштувала рейдерське захоплення "Столички", колектив просить про допомогу. Документ

Як повідомляє портал «Знай.иа» ЗМІ: Мін'юст повторно зупинив рейдерську атаку влади Молчанової на ринок " Столичний"

Також «Знай.иа " писав, що Садового звинуватили у рейдерському захопленні сіл під Львовом: журналісти показали документ