У Харкові з'явилася незаконна точка з продажу новорічних ялинок.

Про це розповіли очевидці в телеграм-каналі "Х.Х".

Як виявилося, нова "точка" розташувалася біля Кінного ринку. Саме тут, за словами харків'ян, горе-продавці десь накрали ялинки, які тепер тут продають.

При цьому ялинковий базар перегородив парканами весь тротуар в районі ТЦ "епос".

"Люди з сумками, мами з дітьми, всі змушені тепер обходити цю незаконно захоплену територію по проїжджій частині, тому що жінка в червоних трениках ще до всього іншого матюкається і кричить:" Че ви тут шляетесь, якщо нічого не купуєте? Тут проходу немає. Валіть на дорогу!",- розповідає харків'янка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Городяни навіть звернулися в поліцію з питанням, чому тут незаконно продають дерева, при цьому перекриваючи тротуар. У поліції відповіли, що розберуться, але так і не доїхали на місце виклику.

"Подзвонила копам, з питанням чому ці бариги незаконно торгують, перекривають тротуар, кидаються на нормальних людей і тд. У відповідь промимлили, що розберуться. Але так схоже і не доїхали, хоча пріусов в радіусі 200 метрів штуки 3-4 катається.
От якби там якась бабулька петрушкою торгувала, моментально б і прилетіли, і оштрафували, ще б і товар конфіскували, а тут їм слабо!",- обурюється автор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві спіймали "чорних лісорубів": у новорічній партії-сотні ялинок

Як повідомляє портал «Знай.иа» Новий рік 2020 і ялинка в Дніпрі: скільки доведеться викласти за зелену красуню

Також «Знай.иа " писав, що У Львові сотні ялинок залишили гнити просто неба: бридкі кадри післяноворічного свинства