У Харкові студенти Політеху вирішили згадати дитинство і покататися на льоду.

Відео виставили в телеграм-каналі "Х. Х".

Компанія молоді вирішила "змійкою" проїхатися по крижаній гірці з розбігу, чим привели себе в невимовний дитячий захват.

"Ну хоч в Політеху весело, і то добре",- йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На щастя, ніхто не впав і не травмувався.

"Їм весело, бо шо добре. А ось чому їм добре, це питання"," Рідна шарага", " Ех, була там гірка крутіше, тепер там бібліотека..", "Де розумники скажуть, а що там по короні", " добре.але гірка не вічна", "а носом в асфальт не?", "Нормально проводить час молодь , це краще, ніж курити і нюхати всяку нісенітницю"," Ну хоч не прилюдно і не пропаганда"," та етож молодіж нехай катаються їх ще встигне життя на жопу посадити) навпаки мене завжди радує коли діти веселяться по нормальному", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Підступна ожеледь не зламала українців: чоловік героїчно подолав "ганьбу" комунальників і став зіркою інтернету

Як повідомляє портал «Знай.иа» Креативний харків'янин з коляскою і на ковзанах вразив українців: "Татко року"

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни масово звертаються до лікарень, і це не коронавірус: "під загрозою пенсіонери"