У Харкові стався скандал між таксистом і пасажиркою.

Про це стало відомо з телеграм-каналу "Труха".

Повідомляється, що неадекватний таксист висадив харків'янку з машини на половині шляху. Конфлікт стався через те, що дівчина попросила водія надіти маску через його кашель. Він категорично відмовився і почав грубо обзивати клієнтку.

"Якщо місячні, треба сидіти вдома, а не морочити людям голови", "Проблеми з головою", "Сидіть мовчки", - відповідав дівчині таксист.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За підсумком, водій висадив харків'янку на півдорозі, грошей їй так і не повернули. Вона записала на відео номер машини і його самого. Судячи з усього, таксиста це мало хвилювало і він продовжував стояти на своєму і говорити дівчині, що вона себе неправильно вела.

У коментарях до відео серед харків'ян розгорілася суперечка, хто в цій історії правий, а хто винен:

"Здається його вже не перший раз знімають", "гроші не повернули - порушення закону", "таксист року, пам'ятник йому", "це бидло потрібно вигнати з міста на*ер. Він вже не вперше засвітився", "нехай пішки ходить, раз вона така зсжниця", "обидва хороші", "правильно мужик зробив", " ну добре водій приїхав без маски навіщо було сідає ? відмовилася б і наступного чекала в масці в чому проблема ? спецом же села контент запилити", " Правокаторша могла б до поїздки попросити одягнути маску, якщо не встороило б це бидло, то поміняти машину. Коротше вони один одного стоять".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Хмельниччині таксист зруйнував репутацію перегаром: надавав послугу "тверезий водій"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві таксист віддав гроші подрузі і кинувся до копів - "мене дружина приб'є!"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові озвірілий таксист напав на клієнтку і відібрав телефон: "Я не економ клас!"