У Харкові розшукують родичів літнього чоловіка, який втратив пам'ять.

Про це повідомили небайдужі харків'яни в телеграм-каналі "ХС | Харків".

Повідомляється, що чоловікові на вигляд років 50 і він про себе нічого не пам'ятає. Також відомо, що він тиждень мешкає на вокзалі.

Одягнений: в сірі джинси, дублянку і туфлі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Чоловіка відвезли в Будянську лікарню, де за ним поки доглядають.

"Чоловік на вигляд років 50 втратив пам'ять і вже тиждень сидить на вокзалі в Мерефі. Одягнений в сірі джинси, дублянку і туфлі. Доставлений на швидкій в Будянську лікарню", - написав автор поста.

Харків'ян просять подивитися уважно на знедоленого чоловіка, раптом його хтось впізнає і поверне додому.

"Зателефонуйте 068-777-0-112, гаряча лінія пошуково-рятувального загону Мілена, вони не тільки займаються пошуками зниклих, а й шукають рідних, роблять орієнтування, якщо людина втратила пам'ять",- запропонували в коментарях.

"Якось він одягнений як давно на вулиці. Не думаю хтось шукає, на жаль"," ця наша держава втратила пам'ять"," і з маскою", " Шкода Діда..", "Бідолаха", "Він тиждень на вокзалі , туфлі шкіряні як нові, а речі за тиждень бруднуваті стали, він втратив пам'ять", " я не прошу щоб ви їздили в лікарню або ще щось .... просто елементарно зробіть репост ... і можливо хто впізнає його", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зниклу безвісти буковинку розшукують усім селом, літня мама дуріє від горя: "Донечко, де ти?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Закарпатті зникли молода мама з дитиною, сестра сивіє від жаху: "пішли в магазин і не повернулися"

Також «Знай.иа " писав, що Зниклу українку знайшли на "дорослому" сайті, батьки рвуть на собі волосся: "Три роки невідомості"