Стало відомо про те, коли в Україну привезуть тіло померлого мера міста Харків, Геннадія Кернеса. Трапиться це вже сьогодні.

Таким чином, повідомляється, що літак з тілом Геннадія Кернеса приземлиться в Харкові ввечері понеділка, 21 грудня. Орієнтовно відбудеться це о 19: 00.

Про це розповів Ігор Терехов. Він також звернувся до журналістів, щоб ті проявили терпіння і толерантність. Ніхто не в праві обмежувати їх діяльність, але потрібно поставитися з розумінням. Сім'я перебуває в шоковому стані.

Попрощаються з Геннадієм Кернесом у середу, 23 грудня. У зв'язку з цим частина вулиць в центрі Харкова будуть перекриті, і оголошений траур.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Геннадій Кернес / скріншот з відео
Геннадій Кернес / скріншот з відео

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Адольфович Кернес помер в ніч на 17 грудня 2020 року, так і не оговтавшись від наслідків коронавірусу. Помер він у палаті німецької клініки "Шаріте" після відмови обох нирок. Там він перебував більше трьох місяців.

Але навіть перебуваючи на лікарняному ліжку, він примудрився виграти вибори міського голови з вражаючим результатом.

Нагадаємо, раніше Син померлого Кернеса змусив ридати всю Україну: "ти пішов з життя переможцем. Люблю тебе, пап"

Як повідомляє портал Знай Кернес помер, але його "перли" продовжують жити серед українців: "помножу тебе на нуль"

Також Знай писав, що Харків сумує за померлим Кернесом: "пішла людина з великим серцем"