Під Харковом сталася страшна трагедія.

У суботу, 19 грудня, в селі Новоселівка Нововодолазького району 11-річний хлопчик катався на санках, впав і вдарився головою. Дитина знепритомніла і померла до приїзду медиків швидкої допомоги. Про це повідомили у пресслужбі обласного управління Національної поліції.

Слідчі встановлюють причини загибелі школяра та внесли дані про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 Кримінального кодексу України ("Умисне вбивство").

Тим часом в Одесі першокласниця так хотіла піти додому, щоб погратися зі своїм котом, що аж "замінувала" свою школу. У результаті дитячих пустощів було евакуйовано з навчального закладу понад 400 осіб. Подія сталася сьогодні, 17 грудня, в Суворовському районі Одеси. Там 6-річна дівчинка "замінувала" школу.

Нагадаємо, раніше на Хмельниччині батьки хлопчиків, які задихнулися газом, йдуть до суду: "де була швидка?

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Українців попередили про головну небезпеку опалювального сезону: гинуть цілі сім'ї

Також Знай.ua писав, що Чернівчанин з двома товаришами по службі загинув у квартирі, замішаний невидимий вбивця