Жителям Харкова намагаються продати новорічні ялинки за ціною, що перевищує мінімальну зарплату.

Фотофакт публікує Telegram-канал "Харків 1654". Автори публікації прикріпили фото, зроблене на Сумському ринку. Цінник на новорічні ялинки тут склав шість тисяч гривень, що на тисячу більше, ніж мінімальна зарплата по Україні.

"Кому ялинку на Сумському ринку за 6.000 грн? Ціну дізнавалися тільки що", - написали під фото.

Тим часом дніпрянам роздають безкоштовні ялинки до Нового року. Підприємець Сергій Осипенко вирішив провести благодійну акцію: він роздає безкоштовно Ялинки для людей з інвалідністю 1, 2, 3 груп, а також багатодітним сім'ям. Для отримання новорічного подарунка необхідно лише пред'явити документ, що підтверджує одну з категорій.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А у Трускавці на площі Незалежності під час відкриття головної ялинки пішов дим. Стався інцидент о приблизно о 7 годині вечора. Як тільки запалили ялинку, з неї почав йти дим. На сцені відразу зрозуміли, що щось не так, і почали кричати, щоб її вимкнули.

Нагадаємо, що до Нового року повністю готова головна ялинка Закарпатської області.

Як повідомляв портал Знай.иа, київські ялинки вимажуть бридкою рідиною для їх же блага: "сморід буде на всю квартиру!".

Також Знай.иа писав, що у Києві відкриють головну ялинку-нікого не пустять, але побачать все.