Найближчим часом погода над Харківщиною буде не лише холодною і похмурою, але й сніжною. Такий прогноз озвучили на сайті українського Гідрометцентру.

Як зазначається, на регіон насуваються снігові хмари, які влаштують мешканцям області справжні хуртовини.

За інформацією синоптиків, уночі температура повітря триматиметься на позначці від 2 до 4 градусів морозу. Вітер майже непомітний, північно-східний, 3-8 м/с. Очікуються опади у вигляді снігу.

Удень температура повітря підніметься до нуля - 2 градусів тепла, вітер не зміниться - північно-східний зі швидкістю 3-8 м/с. Сніг з ночі не припинятиметься.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто нагадати, що під час снігопадів видимість на дорогах суттєво знижується, а дорожнє покриття може бути слизьким. Тож і водіям, і пішоходам не завадить бути обережнішими.

Крім того, сніг на Миколая вважався у народі доброю прикметою, яка обіцяла вдалу зиму і гарний урожай наступного року.

Нагадаємо, погода на Новий Рік готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Як повідомляв портал Знай.ua, "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.