У Харківській області розшукують безвісти зниклу дівчинку. Про це повідомляє волонтерська пошукова група"Мілена".

Як повідомляється, рідні просять допомогти в розшуках 12-річної Гурбан-Алієвої Ехсані Раміль-Кізі, мешканки селища Руська Лозова.

Родичі стверджують, що востаннє бачили її ще 17 грудня. Приблизно о 13.00 дівчинка вийшла з дому, і після цього її ніхто не бачив.

На пошуки дівчинки вирушили волонтери пошукової групи"Мілена". Вони з'ясували, серед іншого, що дівчинка відгукується на ім'я Саша. Виявляється, її так називає навіть мама.

За попередніми даними, дівчинка могла самостійно відправитися до Харкова.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Прикмети зниклої малятка: виглядає на 14 років, худорлявої статури. Волосся світло-русяве, довжиною до плечей, очі карі, обличчя овальної форми. Зовнішність східного типу.

На момент зникнення була одягнена в темно-синю куртку, шкіряні чоботи коричневого кольору. З собою взяла шкіряний чорний рюкзак.

Нагадаємо, раніше У Києві 15 - річний школяр втік з інтернату-мороз -10, а він у тонкій куртці.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві зник юний курсант військового ліцею, батьки благають про допомогу.

Також «Знай.uа " писав, що Під Києвом зник зеленоокий хлопчина з тату на руці - батьки благають про допомогу.