На вулицях Харкова помітили сепаратистські листівки, на яких невідомі агітують харків'ян згадати своє "російське коріння".

Фотофактами поділилися в телеграм-каналі "ХС / Харків".

За словами харків'ян ці "агітки" довго не висять і їх швидко зривають місцеві. При цьому не повідомляється, де висіли дані листівки. Але на них можна прочитати, що Харків - російське місто, і взагалі варто відроджувати культуру росіян серед харків'ян, щоб не забути свої "російські корені".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ось такі ось фотографії з'явилися сьогодні. Де зроблені - складно зрозуміти", - написано в повідомленні.

"Ахаха шо це за курка???", "зрада", "не всіх хворих кацапів війна вбила", "послідовники Кернеса", "опір почалося", " у тупі... Росія ж до росіян ніякого відношення не має", "нагадати що Русь була Київською ?", "Росіяни не рівно росіяни . Розслабтеся", "дуже характерно, що написано шрифтом Comic Sans", "піду куплю молодшим братам книги українською і ще пару вишиванок", " мій зрадометр зашкалює ...", "Слово "Росія" з'явилося лише в ХVIII столітті.. Петро 1 перейменував немиту і зачухану Московію, щоб примазатися до слави Русі зі столицею в Києві.. Паралельно навчив московитів підтирати свої дупи і боярам голити бороди до землі..", Це не фотографії а пропагандистські листівки. Алло, СБУ", "Вата, їдьте в рашу", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На російському ТБ наїхали на Гриценка: передвиборчий ролик змусив путінських пропагандистів бризкати отрутою

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Rozetka знайшли російські національні костюми: "зроблено, бл * ть, в Україні"

Також «Знай.иа " писав, що Ніцой повстала проти Google-пошуковик назвав українців "російськомовними": "виправити паскудство"