У Харкові колишня танцівниця, інклюзивна модель і актриса Ірина Сукач кілька місяців шукає роботу. Але поки безуспішно, хоча здаватися Ірина не має наміру.

Про це стало відомо з сюжету Олени Павличенко і "Типу Новини".

Як розповіла Ірина, людину з інвалідністю брати на роботу особливо не хочуть, та й робочі місця не призначені для людей на візках. Зима теж вносить корективи - пересуватися по замерзлих доріжках самостійно неможливо, а по проїжджій частині - небезпечно. На бордюри піднімається завдяки перехожим.

Але головне, каже Ірина, вона має мету, а це дозволяє розбавити життя яскравими фарбами.

Раніше ми писали, у Тернополі створили танцювальний ансамбль з дітьми-інвалідами на інвалідних візках під назвою "Dance on wheels".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Для дітей з інвалідністю хореограф Ліна Горбунова розробила спеціальні рухи, які дозволяють їм танцювати танці різних стилів.

В ансамблі кожна дитина з інвалідністю має партнера без коляски і це дозволяє їм танцювати парами. Крім цього в репертуарі ансамблю безліч сучасних, бальних і народних танців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пільги особам з інвалідністю в 2021 році: зміни і як оформити

Як повідомляє портал «Знай.иа» Маленького українця з величезною головою залишили страждати в дитбудинку, але знайшлися люблячі серця: "Наш хлопчик"

Також «Знай.иа " писав, що Молодий українець став інвалідом через друга, потрібна термінова допомога: "дав випити склянку води"