Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'Nizza" і тренер шоу "Голос країни" Сергій Бабкін часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими фото і відео в своїх соцмережах.

Співак опублікував в Instagram пост, в якому він розповів як проводить свій вихідний з молодшим сином Єлисеєм.

Як виявилося, Бабкін з синочком абсолютно все роблять разом - прокидаються і засипають, їдять, гуляють, дивляться мультики, грають, танцюють і наряджають будинок до новорічних свят.

"Ми з ЄС все робимо разом:
Гуляємо, їмо,засипаємо і прокидаємося, чистимо зуби, дивимося мультики, купаємося, вивчаємо планети, слухаємо дитячі пісні, танцюємо, плаваємо в басейні,читаємо, будуємо вежі, граємо в м'яч....... і наряджаємо будинок", - розповів знаменитість.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Бабкін не забув запитати і у своїх шанувальників, що їм подобається робити зі своїми дітками разом.

"Найбільше з нашим малюком я люблю спати", " Коли наряджаємо ялинку,то доця допомагає і зірочку на верхівку ставить тільки вона 😍 теж все разом робимо) після садка секретничаємо ", " У нас аналогічна ситуація, без дитини нічого не робиться", " Як же це прекрасно", - розповіли про своє дозвілля з дітьми шанувальники співака.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сергій Бабкін втратив кров перед концертом: "ми в це життя приходимо не тільки брати"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Дід Мороз на стилі, відчувається рука сніжки": Бабкін повправлявся в новорічних привітаннях

Також «Знай.иа " писав, що Сергій і Сніжана Бабкіни показали, з ким близькі з оточення Зеленського: "наші любимки"