З Лук'янівського СІЗО до Харківської колонії відправили 24-річну Сніжану Круглякову. Дівчина відбуватиме довічне за вбивство своїх опікунів - рідного дядька і його дружини.

Про це стало відомо з сюжету ТСН, передає KHARKIV Today.

Дівчина була відмінницею, перемагала на олімпіадах і мріяла вступити до аспірантури. Але два роки тому Сніжана Круглякова вбила в Чернігові рідного дядька і його дружину, які з 12 років були її законними опікунами. Чоловікові дісталося 33 удари ножем, а жінці — 38. І тепер назавжди залишиться за гратами.

За умисне вбивство Сніжану засудили до довічного ув'язнення. Верховний суд залишив вирок без змін.

Вже в суді Сніжана Круглякова розповіла, що батько був п'яний, кидався на маму і вона нібито хотіла її захистити, але чому зарізала обох — пояснити не змогла.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дівчину взяли в сім'ю в 2008 році, коли їй було 12 років, рідний дядько забрав її з села у Вологодській області (Росія). Її рідна мати вела асоціальне життя, а батько відмовився від батьківських прав. Сніжана Круглякова раділа, що нарешті житиме в нормальній родині.

"Тітка дуже мене полюбила. Вона приїжджала до мене, це була обопільна згода і обопільне щастя, я б сказала", - розповіла дівчина.

Як сказав прокурор, в суді Сніжана не розкаювалася у скоєному і не визнавала провину. Круглякова планує багато читати і готувати позов до Європейського суду з прав людини.

Відзначимо, дівчина - громадянка Росії і при бажанні її можуть передати в сусідню країну для відбування покарання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ревнивий нелюд до смерті замучив молоду красуню і вразив цинізмом: "не було іншого виходу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Директора популярної клініки знайшли в крові, з ока стирчали ножиці-копи пішли по гарячих слідах

Також «Знай.иа " писав, що У Львові нелюд перерізав коханці горло і ліг спати поруч