На харківському ринку рибоохоронний патруль виявив два факти незаконного продажу риби.

Про це передає пресслужба Харківського рибоохоронного патруля.

Інспектори перевірили дотримання правил торгівлі на торгових майданчиках Харкова, у вівторок, 15 грудня. Дві продавщиці торгували свіжою рибою без відповідних документів.

Перше порушення зафіксували на ринку "Ярмарок" біля станції метро "Індустріальна". Там жінка продавала свіжу рибу - карася сріблястого, сома, окунів, щуку, судака, линів і ляща, загальною вагою 20 кг.

Продаж риби на ринках, скріншот
Продаж риби на ринках, скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Харків'янка не змогла надати документи, що підтверджують законність походження водних біоресурсів.

Також патруль виявив ще одну торговку рибою. Жінка торгувала карасем сріблястим, сомом, щукою і лящем загальною вагою 40,7 кг. Вона також не змогла надати документи, що підтверджують законність походження водних біоресурсів.

На торговок складено протоколи за ч.1 ст. 88-1 КУпАП. Рибу вилучили до відповідного рішення суду.

Нагадаємо, в Чернівецької області чоловіка оштрафували за незаконну торгівлю рибою. Хотинський районний суд прийняв рішення накласти штраф на чоловіка, який торгував рибою, виловленою в одному з місцевих водойм.

У провину українцю поставили те, що у нього не було документів на реалізовану продукцію. В результаті суд зобов'язав буковинця заплатити штраф у розмірі 510 грн. Також він зобов'язаний буде заплатити судовий збір у розмірі 420 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маленька рибалка з Дніпра змусила дорослих ахнути від заздрості-такий улов їм і не снився

Як повідомляє портал «Знай.иа» Риба відправила чоловіка на лаву підсудних: найдорожча здобич надовго запам'ятається жителю Фінляндії

Також «Знай.иа " писав, що Україна оголосила "путінських рибалок" персонами нон грата