Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

В Україні відбулася щорічна премія "Музична платформа", який телеканал "Україна" покаже в новорічну ніч, з 31 Грудня на 1 січня.

Представники українського шоу-бізнесу, які відзначилися цього року своїми хітами, приїхали за статуетками в яскравих образах.

Після вручення премії Полякова на своїй сторінці в Instagram поділилася радісною новиною про свою нагороду.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зірка отримала нагороду за пісню "Білий танець".

"Спасибі "Музичній платформі", і, звичайно ж, моїм дорогим слухачам, глядачам за цю прекрасну нагороду. Я щаслива дарувати свою творчість вам! Дивіться розкішний концерт у новорічну ніч на каналі " Україна",- написала співачка.

" Авторка шльопок, повелителька льоду, імператриця телефонного зв'язку і Королева ночі знову всіх зробила!", " Вітаю", " кращий танець!", "Яка ж ви мила! ", " заслужено!!! вітаю, наша улюблена Біла пані", " Слава Україні! Там найкрасивіші дівчата!", " Вітаємо Королеву ", " Прекрасна артистка, чудова господиня, любляча женя і звичайно ж прекрасна мати", " Поздоровляю! Але мені якщо чесно ранні пісні, підкреслено іронічні, подобалися більше. Обожнюю цю вашу іронічність", " З таким луком ви легко б перший приз і на конкурсі краси б взяли. проводьте відразу з "Піснею року", " Оля зробила всіх! Розумниця і красуня! Відразу видно хто працює а хто рекламує сосиськи", " Ми і не сумнівалися", - привітали співачку фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полякова влаштувала шабаш з напівголими дівчатами і показала трохи більше, ніж потрібно

Як повідомляє портал «Знай.иа» Полякова за допомогою Брежнєвої зробила 9-річної дочки зовсім не дитячий макіяж

Також «Знай.иа " писав, що Полякова без макіяжу розповіла, яким буде новорічний концерт: "не вимикати до третьої ночі!"