Станіслав Барецький - російський музикант і шоумен, який протягом трьох років (2005-2008) виступав у групі "Ленінград".

А зараз приятель Сергія Шнурова заявив, що 47-річний лідер групи ще рік тому займався пошуком сурогатної матері, так як його молода дружина Ольга Абрамова відмовляється псувати фігуру.

Читайте Знай в Google News!

"Дитина буде від сурогатної мами. У Ольги свої інтереси в цьому сенсі. Знаєте, зараз для дівчат фігура адже дуже важлива. Я ось, до речі, теж шукаю сурмаму", розповів Барецький в інтерв'ю виданню"Комсомольская правда". А ось сам Шнуров в соціальній мережі Instagram хвалився про те, що карантин з коханою жінкою проводив, не залишаючи ліжко. І навіть кинув пити, за чутками, щоб зачати дитину, незважаючи на те, що ще два роки тому в соцмережі писав про прохання про аборт від дружини, так як більше дітей йому не хочеться.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зараз же в акаунті Instagram було опубліковано коротке відео з пляжу, до якого прикріплений вірш про очікування малюка. "І тепер дитинку ми чекаємо, ніжно обійму я вас і жарко. Уявляю маленькі ніжки, очі, попку, ну і носик кнопкою. Буде троє нас, так, ще кішки, і в усмішці розпливаюся боязкою", — йдеться в кінці вірша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дочка Шнурова порушила довге мовчання з важливого приводу - її нова зовнішність вражає.

Як повідомляв "Знай.ua", "Не його це годинник", - Шнуров уїдливим віршем відповів московському попу Кирилу

Знай.ua писав, Пригожин забув про злого Шнурова і вкрав Валерію, навіть обличчя встиг заховати - "Вже в минулому..."