НаСумщине 19-річний юнак перестав їсти і протягом трьох місяців повільно гинув на очах своєї матері і вітчима, які не підпускали до нього медиків. У результаті хлопця госпіталізували силою.

Про це стало відомо з сюжету ТСН.

Хлопець при зрості 170 важив менше 40 кілограмів. Від виснаження він вже не міг рухатися, не говорити, ні їсти, хоча навесні Сергій виглядав як звичайний підліток - займався спортом, грав у шахи.

Але, півроку тому сусіди почали помічати, що юнак почав худнути. Мати кожному озвучувала різні причини.

У підсумку Сергій перестав виходити на вулицю з дому. Але сусіди на це не відразу звернули увагу. Адже сім'я нетовариська. Вітчим - пенсіонер, а мати і хлопець не працюють.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Долею хлопця зацікавився Юрій, який щотижня приїжджає в Миропілля до батьків. Дізнавшись, що сусіди не бачили Сергія вже більше трьох місяців, лікар за фахом — Юрій Кабанець викликав швидку, але мати хлопчика медиків в будинок не пустила. Після довгих умовлянь, Юрію все ж вдалося туди потрапити і побачити ледь живого Сергія.

"Він лежав, на мене навіть не реагував. Мама каже, що з ним все гаразд, він просто такий. Я запитав, скільки він такий - за її словами, більше п'яти днів",- розповідає Юрій.

Юрій відразу звернувся до соцслужби і до медиків. Але їх мати вже не пускала в будинок. Тільки хитрістю працівниці територіального центру Наталії Піддубній все ж вдалося потрапити в будинок і побачити все на власні очі.

Хлопця мало не силою вдалося госпіталізувати до Сум. Через три дні у відділенні психіатрії він почав приходити в себе і навіть ставати на ноги.

Як розповів вітчим Сергія Олексій, то хлопець почав голодувати і навіть написав розписку, щоб ніхто не звинувачував батьків.

За словами пенсіонера, то у матері юнака навіть є довідка про те, що той почав худнути після щеплення. Нібито Сергій сам вирішив лікується дієтою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті анорексія звела в могилу 19-річну дівчину: "важила 29 кілограм"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дівчина півроку з'їдала всього по три яблука в день, і ось що з нею стало

Також «Знай.иа " писав, що Серйозна хвороба дівчат і підлітків, - Аніта Луценко видала все про дранкорексію