У Харкові зник 65-річний Михайло Коваль.

Про це повідомляють волонтери в пошуковій групі "Мілена" у Фейсбуці.

Відомо, що 6 грудня чоловік вийшов зі своєї квартири в будинку, розташованому по вулиці Халтуріна, і більше не повернувся. Останній раз його бачили біля ТРЦ "Французький бульвар".

Прикмети Михайла: зріст близько 165 см, худорлявої статури, неголений, на голові місцями залисини, а також велика засохла рана.

Міг бути одягнений: у сірі спортивні штани, кросівки або коричневі черевики, чорну куртку з капюшоном або міліцейський бушлат з шевронами міліції.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Якщо хтось володіє будь-якою інформацією, яка допоможе розшукати Михайла Коваля і повернути його додому, прохання звертатися за телефонами: 102 або 068-777-0-112.

Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я чоловіка.

Нагадаємо, под Харковом розшукують 52-річного Костенка Сергія, жителя села Вишневе.

Співробітники Красноградського відділу поліції встановлюють місцезнаходження Костенка Сергія Анатолійовича, 1968 року народження.

Повідомляється, що чоловіка останній раз бачили вранці 1 грудня. Сергій поїхав до Краснограда і до теперішнього часу не повернувся.

При собі чоловік мав документи, мобільний телефон і пакет з особистими речами.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві безслідно зник юний красунчик з психічним розладом- " Подромоманит, і кине"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львівщиною блукає дивний чоловік з червоними очима, не пам'ятає навіть свого імені:"впізнаєте?"

Також «Знай.иа " писав, що Молодий закарпатець поїхав на заробітки і немов розчинився, українців благають допомогти: "може, бачили"