Стало відомо про те, що Харків слідом за Києвом перетворився на ковзанку. Тепер люди можуть кататися безкоштовно і там.

Таким чином, повідомляється, що на бульварі Юр'єва, що поруч з ботанічним садом, погода трохи зіпсувалася. Дорожнє покриття вкрилося льодом, і на вулиці ожеледь, прямо як у Києві останні кілька днів.

Такі пригоди були спровоковані погодою, що змінилася, а саме дощем і морозом.

Ось, сьогодні і Харків перетворився на справжню ковзанку. У мережі користувачі почали сміятися, і писати, що він хоча б буде безкоштовним.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

При цьому варто пам'ятати, що ожеледь небезпечний для Вашого життя і здоров'я.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що протягом цілої доби в столиці тримається найвищий ризик "крижаної небезпеки" - з вечора 10 грудня в Києві не зникає льодовий шар в кілька сантиметрів. В результаті: чисельна кількість аварій і десятки постраждалих від падіння на слизькій поверхні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, пробки не об'їхати: копи налаштовують камери на новий режим, українським водіям радять приготуватися.

Як повідомляв портал Знай, київські аеропорти паралізувало через крижаний дощ:"розверталися в повітрі".

Також портал Знай писав, що комунальники "засолили" покритий льодом Київ, стихія не дає перепочити:"Без сну і відпочинку".