Контрабандисти намагалися перевезти з Росії в Україну чорну ікру, але після невдалої спроби подолання кордону підпалили автівку.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.
Мікроавтобус УАЗ намагався порушити кордон на ділянці відділу прикордонної служби "Вовчанськ" Харківського загону. Ця ділянка оснащена так званим "протиконтрабандним ровом", саме ця перешкода і зупинила порушників.

У машині, яку виявили прикордонники були знайдені залишки червоної ікри, поруч лежала тара з-під чорної ікри. Варто відзначити, що людей поблизу не було. За словами прикордонників, ймовірно, автівку підпалили навмисне, можливо, щоб приховати сліди протиправної діяльності.
Прикордонники зазначили, що сліди мікроавтобуса чітко свідчили, що він рухався з боку Росії. Той факт, того, що УАЗ рухався з їхнього боку, визнали і представники прикордонної служби ФСБ Російської Федерації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у МВС жорстко відповіли на фейк ФСБ про "втікачів українців".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у селі Костилівка Рахівського району (Закарпатська область), поліцейський патруль зупинив КАМАЗ з повним дерева причепом.

Також Знай.ua писав, що на прикордонників скоїли зухвалий напад під час патрулювання.