Стало відомо про те, що на Салтівці машину облили кислотою. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що в районі Салтівки, що в Харкові, автомобіль був облитий кислотою. Він був припаркований на проспекті Тракторобудівників.

Власник транспортного засобу був в шоці від того, що відбувається.

На Салтівці облили автомобіль кислотою, фото: Салтівка
На Салтівці облили автомобіль кислотою, фото: Салтівка

При цьому, він стверджує, що відбувається це вже не перший раз. У власника є припущення, що все через український прапор, який прикріплений під лобовим склом.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На даний момент цією справою займаються співробітники правоохоронних органів. Офіційних коментарів ще ніхто не надавав.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. Правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру. Правоохоронці взялися за розслідування і пошук правопорушниць.