Відома українська телеведуча, Неля Шовкопляс розповіла про своє друге рідне місто. Ним виявився Харків, і там у неї живе величезна кількість близьких друзів, знайомих, і навіть хрещеників.

Таким чином, повідомляється, що за словами Нелі, вона шалено сумує за ними всіма, і завжди при першій нагоді намагається приїхати, щоб провести зустрічі. У пріоритеті у неї хрещеники-це дуже важливо.

Цього разу, під час відрядження до Харкова, Неля Шовкопляс вирішила відвідати свою подругу, і вже куму - Настю. Телеведуча хрестила у неї сина, Давида.

Їм вдалося дуже круто провести час, поговорити, поділитися останніми подробицями життя і плітками. Звичайний, атмосферний вечір.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

З дитиною вони також часу не втрачали - вирізали сніжинки і грали в конструктор Лего.

Незважаючи на те, що часу було небагато, але відпочити вдалося дуже круто.

"З кожним роком переконуюся в тому, що час, проведений разом кращий відпочинок! Навіть якщо його зовсім трішечки!"- підсумувала зіркова ведуча.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Ольга Сумська здивувала українців новою зовнішністю.

Раніше портал "Знай" повідомляв, що українська ведуча Людмила Барбір показала" сталевий прес " після танців з зірками.

Також портал "Знай" писав, що телеведуча Неля Шовкопляс підхопила коронавірус слідом за Марічкою Падалко.