Популярна російська телеведуча, зірка шоу про подорожі "Орел і решка" і дружина репера Елджея Анастасія Івлєєва часто радує багатомільйонну аудиторію свіжими фото та відео зі свого особистого і творчого життя в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 29-річна зірка поділилася кадрами з останніх зйомок "Орла і решки". А тепер розмістила гарячий кадр, на якому постала в образі спокусливої снігуроньки. Івлєєва фотографується в смартфон перед дзеркалом в червоній короткій сукні з білим хутром і шапочці Діда мороза.

"Ай хев питання!😂🎅 Якщо ви зустрічаєте НР вдома, ви вбираєтеся?! Ну там: сукні, костюм, блискітки і тд??! 💃 20ий рік я зустрічала в толстовці і джинсах, а в цей, душа прям хоче нарядів царських ахахахах , але зустрічаю нр я як і раніше вдома, з сім'єю! 🎄🧐 І ось що робити?! Якщо всі будуть на спокійному домашньому, а я в червоній бальній сукні, то норм?! Ахаххаха коротше, як бути? І як у вас?" - запитала у підписників Настя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Анастасія Івлєєва прокоментувала чутки про зраду чоловіка Елджея: "Буду з цим розбиратися".

Як повідомляв портал Знай.uа, Івлєєва зі своєю подругою і співведучою Юлією Коваль відвідала танзанський Занзібар. Це друга поїздка знаменитості в Східну Африку.

Також портал Знай.uа писав, що Насті Івлєєвій зізналися в коханні на очах у чоловіка, Єгор Крід зацінив.