25-річному жителю Санкт-Петербурга кінь відкусив ніс, коли той хотів його поцілувати.

Про це передає "Фонтанка.ру", посилаючись на своїх читачів.

Відзначається, що це сталося в ніч на 10 грудня в центрі Петербурга. Як розповіли поліцейські, близько півночі підпилий молодий чоловік на перетині ливарного проспекту і вулиці Бєлінського пристав до жінки на коні, а після поліз цілуватися з твариною, незважаючи на попередження наїзниці цього не робити.

Петербуржець не послухався і залишився без носа, його доставили в лікарню.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У поліції жартують, що хлопець ще легко відбувся. Якби підійшов з тилу, то травми від копит були б куди важче косметичного дефекту.

" Явно без маски був і соціальну дистанцію не тримав", " Хотів поцілувати тварину... Тепер його будуть цілувати тільки тварини..", " Ось так йому і треба. Дуже потрібно цілуватися з п'яними", " Че тут скажеш, в Пітері сказ на тварин переходить", " Кінь не любить алкашів видно її в дитинстві алкаші били", " Слава Богу, що хоч не з тилу ...", " Цікавій Варварі ніс відірвали!", " Хоч ж * пу не поліз цілувати)", " Добре што в кадик не вчепилася", - коментували користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У МАРІУПОЛІ День укусу: дитину вкусив кінь, а поліцейську-дівчинка

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кінь вкусив дитину в київському парку

Також «Знай.иа " писав, що Під Києвом переляканий малюк шукав їжу в сміттєвому баку- " сумні очі і віра в людей…"